21 Nisan 2013 Pazar





: rip-indir.blogspot.com
: www.fulloyun.com
: Max Payne
: Sanal Sürücü
: 2 (200 MB)


Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
256 MB RAM
540 MB HD Space
64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
DirectX 9.0c or later
DirectX compatible sound card
Mouse
CR-Rom drive


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.







18 Wos Haulin, namıdiğer tırcıların oyunu.Günümüzün en iyi simülatik oyunlarından birisi, bir şaheser.Odak noktası. Çok övdük yahu oyunu, ancak benim için böyle şeyler çağrıştıran oyundur kendileri.Çok iyi bir araç kullanıcısı olduğum söylenemez.Ancak pc başında sollarım adamı! geçme beni ezerim seni hesabı , tırcılık yapıyoruz.

Bize verilen malları diğer ülke, şehirlere götürerek teslim ediyoruz.Ve elde ettiğimiz paralarla şirket açabilir, tırlar alabilirsiniz.Şoför kiralamanızı öneririm bol bol.Hatta onlara yataklı tır almanız size ilk başlarda çok para kaybettirse de, daha sonra rayına oturur.Kazancınız arttıkça şirket kurmaya doğru rampada 100le gidermiş gibi yol alırsınız.O değil de oyundaki tırlar çok ağır yahu ! rampada 2. vitese atıyoruz anasını satayim.Gerçekçilik var biraz kurgu da iyi ancak insan bir noktadan sonra sıkılabilir.Yani birazcııık daha hızlı gideydi iyiydi demekten kendimi alamıyorum.

Oyunda grafikler orta düzeyde.Yani çok çok iyi birşeyler beklemeyin.Ki zaten simülasyon oynuyoruz amaç tır sürmek ve çevre de iyi tasvir edilmiş.Daha iyisini beklemek biraz anormallik olacaktır.18 WOS Haulin , bir zamanlar çok oynadığım oyunlardan birisiydi.Takardım müziğimi basardım rampada 120 mi :))




18 WOS Haulin Full İndirmek İçin ; TIKLAYINIZ !



0 yorum :

Yorum Gönder