28 Temmuz 2017 Cuma



: rip-indir.blogspot.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: H.ALHAS
: 1 (Full sıkıştırılmıştır)


Oyunumuz çok önce çıktı.Ancak bize daha yeni yüklemek nasip oldu.Ve biraz değerlendirelim dedik.Bence pes 2013 çok iyi bir oyun.Hatta PES - FİFA karşılaştırmasına karşıyım.Ancak burada biraz değinmek istiyorum.Çünkü birçok arkadaşım ve internet sitesinden duyduklarım hiç de hoş değil.Neyse başlayalım değil mi ?

KONAMI ne demişti ? Daha iyi top kontrolü ve oyuncuyu yönetmekte tam yetkiler, sahalarda inanılmaz değişiklikler ve gerçekçi atmosfer getireceğiz.Peki bunlar geldi mi ? Evet oyunu oynadık ve denedik.Oyundaki sahalar ve seyirciler fifadan daha iyi.Fifa 2013 'de halen karton seyirciler vs. var.Bu yönden PES daha iyi diyebilirim.Ancak bir nokta var ki hiç de hafife alınmayacak bir nokta.Oyuncuyu tam kontrol etmek ve %99 top kontrolu demişlerdi.Ancak böyle birşey hiç yok gibi.

Fifa - Pes top kontrolleri bakımından fifa %70 daha iyi diyebilirim.Ancak pes'de ileri paslar çok iyi yapılmış.Derinlemesine bir pas atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalmıyorsun artık. O kadar kolay değil.Ancak siz kolay modda oynarsanız tabi ki böyle olur. Yani bir pasta kaleciyle karşılaşırsınız. Derin bir inceleme fırsatım olmadı. Ancak ben Fifa daha iyi diyorum. Çünkü bu oyunda yapabileceklerimiz çok sınırlı ve fifa bize en iyi imkanları sunuyor. Pes , top kontrolünde biraz daha ilerlerse eşit seviyeye gelebilir. Şu 2-3 yıl Fifa 'nın yılları olacak gibi görünüyor.

Ayrıca fifa 2013 indirmek için ; fifa 2013 rip indir linke tıklayın ve sitemizden full rip indirin. GÜNCELLENDİ ! 


Pes 2013 Oyununu Full Rip İndirmek İçin ; TIKLAYINIZ !



5 yorum :

  1. Ben fifacıyım ve bu sene fifa çok çok üstün pes 'den.Çünkü top kontrolü fifada iyi derecede.Pes ise ileri pas ver ve kalecinin önünde kal, gol at veya kaçır sisteminin üzerine kurulmuş gibi birşey

    YanıtlaSil
  2. bütün takımlar var dimi admin

    YanıtlaSil