16 Mart 2013 Cumartesi




Vay Hitman vay !
ne kadar anlatsam bu oyunu az ancak biraz elimden geldiğince anlatayım.Yada anlatmaya çalışayım.
Öncelikle oyundaki amacınız suikast.Çok açık oldu değil mi :) zaten filmi izleyenler az çok bilir.Ajanımız ile kusursuz ve yakalanmadan suikastler yapmaya çalışıyoruz.Oyunumuzda görevler bulunmakta.Herhangi bir görevi aldıktan sonra gidip güvenlik görevlisi,aşçı,koruma,bekçi,bahçıvan vs. görevlilerine görünmeden hedef kişiyi bulmaya çalışıyoruz.Tabi ki karşımıza zor anlar çıkacaktır.Saklanamadığımız yerlerde korumaları arkadan tel ile öldürüm saklayabiliriz.İnsanları taşıma özelliği gerçekten çok gerçekci.Kolundan bacağından çekiştirip etraftaki konteyner, ağaç dibi vs. saklayabiliyoruz.Bu şekilde etraftaki diğer görevliler tarafından fark edilmemeyi başarabiliriz.

Oyun o kadar zevkli ki, göreviniz için adeta canla başla mücadele ediyorsunuz.Müthiş detaylar insanı daha da heyecanlandırıyor.Biraz örnek vermek gerekirse, etraftaki tuğla,kitap,telefon vs. uzak bir bölgeye atıp hedefimizin yönünü şaşırtabiliyoruz.Bu şekilde kaçabilir veya arkadan öldürebilirsiniz.Görevi başarılı bir şekilde yürütmek için asıl amacınız öldürmek değil, görünmeden hedefe ulaşmak olsun.Çünkü seri şekilde öldürüseniz fps oyunlarından farkını göremessiniz.Bu oyunun güzelliği kusursuz, fark edilmeden suikast yapmaya çalışmak...

Oyun detaylarla dolu.Hatta bazı yerlerde elektiriği kesebilme imkanınız var.Görünmemek için elektiriği bir ara keseyim dedim.Ki mekanın jeneratoru varmış.Bu seferde gidip onu etkisiz hale getirdim ve yavaşça içeriye ilerledim :) Böyle kurgu dolu oyunu oynamak gerçekten zevk verici.Oyunu anlatmayla bitmez, en iyisi hitman rip indir linkini verelim.. Not : yazılarımızın hepsi özgündür.



Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista / XP / 7
İşlemci: 2.4GHz 
RAM: 512 mb RAM
Sabit Disk: En az 8 GB
Ekran Kartı: 256 mb
Ek Özellik: Directx 10



İndirmek için ; buraya tıklayınız!



1 yorum :

  1. saol be gardaş şuan indiriyom indirmesse pes etcem oyunu indirmicem

    YanıtlaSil